Cafe Coffinolla 25.2.

Cafe Coffino 250217

Lauantaina 25.2. olin mukana nyt toista kertaa Cafe Coffinolla Pirkkalan Kokoomuksen kuntavaalitapahtumassa. Tällä kertaa oli turha jännitys poissa ja kahvin ohessa oli mukava keskustella pirkkalalaisten ja vähän muidenkin kanssa Pirkkalan asioista. Teemoina tällä kertaa nousivat esiin muun muassa vanhustenhoito ja omaishoito – ja siihen liittyvät ongelmat. Samoin keskustelimme Sote uudistuksesta ja siitä, mitä se mahdollisesti tarkoittaa Pirkkalassa. Kävimme myös hyvän keskustelun vanhemman rouvashenkilön kanssa nuorten tilanteesta. Hän kantoi erityisesti huolta nuorten syrjäytymisestä. Keskustelimme Kokoomuksen aloitteesta pyrkiä varmistamaan jokaiselle lapselle mahdollisuus harrastamiseen, mitä pidimme hyvänä ja kannatettavana hankkeena. Tähän rouvalla oli erittäin hyvä näkökulma, mitä emme saa unohtaa. Mikä sitten se mekanismi onkin, millä jokaiselle lapselle varmistetaan harrastus, se ei saa olla sellainen keino, mikä eriarvoistaa kyseisen lapsen/nuoren muiden ikätovereiden silmissä.

Seuraavat tapahtumat Cafe Coffinolla ovat 11.3., 18.3., 25.3. ja 8.4.

Kiitos hyvistä keskusteluista ja tavataan taas Cafe Coffinolla!